MEDICAL SALUS
Centre Mèdic La Bisbal d´Empordà

Plaça Nova, 9, 17100

La Bisbal d’Empordà, Girona

Tel. 972 64 14 05

info@medicalsalus.com

Alteracions alimentàries i de la son

 

Les alteracions alimentàries i de la son, descartant causa mèdica, es poden trobar com a conseqüència de factors psicològics, com estats emocionals alterats ( estats d’ansietat ) o per esdeveniments estressants en la vida del nen i poden constituir en el seu grau més agut, trastorns de la conducta alimentària o de la son.

 

En la gana detectarem com a irregularitat, desgana, excés de gana, pèrdua de pes significativa, afartaments o vòmits autoinduits i fins i tot ideacions corporals distorsionades; i en la son podem trobar com alteracions:  insomni, despertars nocturns, hipersòmnia, terrors nocturns, malsons i sonambulisme.

 

Configuraran senyals d’alarma si es dona un canvi o pertorbació notable en el patró habitual de la gana i de la son, si la seva duració o freqüència es torna inusual o si els símptomes són d’elevada intensitat i freqüència, causant malestar significatiu, en aquests casos caldrà consultar l’especialista.

 

Una avaluació diagnòstica te que valorar les causes, els símptomes presents, així com els símptomes o trastorns associats.

 

 

 

 

« Tornar