MEDICAL SALUS
Centre Mèdic La Bisbal d´Empordà

Plaça Nova, 9, 17100

La Bisbal d’Empordà, Girona

Tel. 972 64 14 05

info@medicalsalus.com

 

Medical Salus és un centre d’ especialitats mèdiques i de reconeixements mèdics que està homologat per la Generalitat de Catalunya i Trànsit.

 

Què tractem

El nostre compromís és combinar els avenços tecnològics de la medicina actual oferint un tracte càlid i proper. Treballem en equip per abordar els problemas dels pacients des de diferents especialitats, focalitzant els tractaments en millorar la qualitat de vida de nens, adolescents i adults i amb aquest compromís treballem dia a dia per garantir una confiança ara i també en un futur.

 

Història

Varem néixer al 2006 a la població de La Bisbal d’ Empordà amb el desig d’ oferir diferents tipus de serveis destinats a la salut. El nostre interès, esta dirigit a oferir un servei integrador i multidisciplinari amb la major qualitat possible, garantint el benestar i la salut dels més petits, joves i grans. Apostem per un tracte càlid i proper.

 

Nostre equip

El nostre equip està format per un conjunt d’especialistes qualificats, amb una amplia trajectòria professional i compromesos a oferir un servei integral i totalment personalitzat.