MEDICAL SALUS
Centre Mèdic La Bisbal d´Empordà

Plaça Nova, 9, 17100

La Bisbal d’Empordà, Girona

Tel. 972 64 14 05

info@medicalsalus.com

Dificultats de l’aprenentatge

 

En els aprenentatges dels nens no s’ ha de tenir en compte únicament les capacitats genétiques o les actituts ineherent, sinó també hi juguen un paper important l’ escola i una estimulació familiar adient que propici una favorable educación acadèmica. Des de petits, s’ han d’ afavorir uns hàbits d’ estudi adequats. El permissivisme, la sobreprotecció, l’ actitud educativa incongruent, el rebuig, l’ abandó i el perfeccionisme.

 

Per una altre banda, s’ ha de tenir en compte els factos ambientals que afavoreixin l’ hora d’estudi: un espai tranquil, amb bona il.luminació, amb el material necessari, sense sorolls, ni estímuls distractoris, etc,..

 

Alguns nens expressen que s’ avorreixen o que no es senten bé a l’escola, aquest aspect pot ser degut a diferents factors: la forma de reforçar o la propia motivació de l’alumne, el nombres d’ alumnes per aula, als càstigs, les relacions entre els alumnats, les condicions materials, els coneixement del professorat o la manera de transmetre la informació. Es important treballar en aquests factors i que apendre no es torni avorrit i rutinari, sinó en una activitat satisfactoria i amb sentit. Per aquest motiu es indispensable el treball amb els professors, per motivar als alumnes i saber transmetre la información adequadament.

 

 

« Tornar